Werkwijze

Iedereen kan bij mij terecht voor advies. Van grote ondernemingen met een HR-afdeling tot MKB-bedrijven en werknemers. Iedereen kan in aanraking komen met het arbeidsrecht en gezondheidsrecht. Dan moet je kunnen vertrouwen op een goed en kundig adviseur. Ik sta klaar voor mijn cliënten.

Omdat ik voor mijn cliënten als sparringpartner optreed, heb ik over het algemeen een langdurige samenwerking met mijn cliënten. Het moet voor een cliënt vanzelfsprekend zijn om ‘even’ te bellen als er iets speelt. Een advocaat is er niet alleen om problemen op te lossen, maar ook juist om problemen te voorkomen. Tijdig overleg scheelt uiteindelijk in tijd en kosten. Ik hou van korte lijnen en ben goed bereikbaar voor mijn cliënten, ook buiten kantoortijden als dat nodig is.

Ik ben duidelijk, altijd op zoek naar mogelijkheden, maar aarzel ook niet om onmogelijkheden te benoemen. Het is belangrijk realistisch te blijven, geen valse verwachtingen te scheppen, samen op te trekken en een tactiek uit te stippelen die het optimale resultaat oplevert. Ik werk op basis van scherpe tarieven zonder kantoorkosten. Voor nieuwe cliënten ben ik graag bereid kosteloos een kennismakingsgesprek in te plannen.

 Ik hou van duidelijke, heldere adviezen. Ik streef altijd naar het best mogelijke resultaat. 

Suzanne Coerts